TGSP 4.Bölge Toplantısı

Ana Sayfa / Hepsi / TGSP 4.Bölge Toplantısı

TGSP 4.Bölge toplantısı Ordu’da gerçekleştirildi.

Ordu Valisi Sayın Tuncay Sonel, Ordu B.B. Başkanı Sayın Dr. M. Hilmi Güler, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, TGSP Başkanı Ömer Faruk Terzi beyefendilerin ve TGSP Yönetim Kurulu üyelerinin iştirak ettiği programda; kıymetli STK yöneticilerimizle STK’larımızın gelecek vizyonu ile ilgili fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk.

Yardımlaşan, vicdanlı, merhametli, adil insanlardan oluşan STK yöneticilerimizin gençliğe dair yaptıkları birbirinden kıymetli hizmetlere katabileceğimiz fikirlerimizi, projelerimizi kıymetli yöneticilerimizle paylaştık.

Kevser Eğitim Vakfını temsilen katılım sağlayan, bölge başkanlarımız Gökhan Onat, Ömer Hakyemez ve Caner kardeşlerimizi tebrik ediyoruz, ayrıca güzel organizasyona ev sahipliği yapan Türkiye Gençlik STK’ları Platformu ailesine de teşekkür ediyoruz.